Privat Policy

Om du är intresserad…

Denna policy reglerar användningen av Printing.com Plc eller nÃ¥got av dess dotterbolag eller närstÃ¥ende bolag (“vi / oss / vÃ¥r”) av dina (“du / din / dig själv”) data som är tillgängliga för oss i samband med din användning av hemsidan (“hemsidan”). Genom att använda hemsidan anses du ha full kunskap om och acceptera denna sekretesspolicy. Om du inte accepterar att vara bunden av villkoren i denna sekretesspolicy, ska du inte använda hemsidan. Vi förbehÃ¥ller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst. SÃ¥dana förändringar kommer att publiceras pÃ¥ hemsidan.
    1. Vi samlar information för att bearbeta din order, hantera dina frågor, vägleda och förbättra din online-upplevelse, förse dig med information som du har uttryckt ett intresse och för registrering. Vi har åtagit oss att skydda din integritet och kommer endast att använda din information i enlighet med Data Protection Act 1998.
    2. Du har möjlighet att vid inloggning, att välja att inte ta emot marknadsföringsinformation (från oss, våra affärspartners eller andra företag vi samarbetar med), eller att inte utbyta datainsamling i huvudtaget från tredje parter.
    3. Du kan ändra dessa alternativ . När som helst kan du ändra de här alternativen genom att redigera dina kontouppgifter eller skicka ett mail till vår kundservice.

Insamlad Data & meningen bakom denna

1. När du loggar in samlar vi namn och adress, telefon, e-postadress, användarnamn och lösenord. Det notifierar oss detaljer för din orderhantering och aktiverar säkerheten (så visning av dina kontouppgifter, design och orderhistorik är lösenordsskyddad).
    2. För att hjälpa dig välja rätt produkt och design för att passa ditt syfte / företag ber vi dig att göra genomtänkta val. Endast designdetaljer samlas om du väljer att spara informationen eller göra en beställning.
    3. När du placerar en beställning hos oss tilldelar vi dig ett kundnummer, noterar beställningsinformation, faktureringsadress, leveransadress och kreditkortsuppgifter för att kunna behandla din beställning. Faktureringsadress och leveransadresser sparas så att du inte behöver ange dem igen. Beställningen placeras sedan i din orderhistorik.
    4. Du bekräftar att många delar av den tjänst som tillhandahålls på vår hemsida kan tillhandahållas av tredjepart tjänsteleverantörer och inte av oss (till exempel, se sektion 8 nedan). Du samtycker till att vi överlåter dina uppgifter till sådana tredje parts tjänsteleverantörer för att hantera dina frågor, din order och för att föra register.
    5. När du anger kreditkortsuppgifter överförs du via en säker länk till �Roynet direct merchant system� som hanteras av Royal Bank of Scotland (eller liknande finansiellt system som kan användas tillfälligt). Den sidan behåller detaljerna i kortbetalningen. Du måste ange detaljer för varje köp av säkerhetsskäl.
    6. För att hjälpa dig med dina kampanjer och marknadsföring så skräddarsyr vi vår service efter dina behov och kommer att be dig om feedback, information om ditt företag och liknande. Denna typ av information är frivillig och inte obligatorisk. Alla dessa data kommer att lagras så att vi effektivt kan möta dina behov.
    7. Du har rätt att begära en kopia av den information som finns om dig när som helst genom att kontakta oss. Vi kan eventuellt begära en liten avgift för detta.
    8. Du samtycker till oss (och våra representanter) att vi kan avslöja uppgifter till tredje part: (i) om vi är skyldiga att lämna ut eller dela din information för att uppfylla juridiska krav eller för att upprätthålla eller tillämpa våra användarvillkor och andra avtal som ingåtts med oss, eller för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet för våra kunder, oss själva eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med andra företag och organisationer för tillämpning av skydd mot bedrägerier och kreditrisker minskning, och (ii) om vi bedömer att ett sådant utlämnande är nödvändigt i samband med någon undersökning eller klagomål rörande din användning av hemsidan.

Säkerhet

1. Hemsidan har många säkerhetsåtgärder på plats för att skydda förlust, missbruk och förändring av information under vår kontroll, såsom lösenord och brandväggar. Vi kan dock inte garantera att dessa åtgärder är, eller kommer att vara, adekvat. Vi tar datasäkerhet på största allvar och kommer att göra alla rimliga ansträngningar för att skydda integriteten för den information du lämnar ifrån dig.
  2. Tillgång till dina kontouppgifter är lösenordsskyddat. Du måste hålla alla lösenord konfidentiellt och inte avslöja eller dela dem med någon. Du är ansvarig för alla aktiviteter som sker under ditt lösenord. Du måste meddela oss i fall du vet eller misstänker att någon annan känner till ditt lösenord. Om vi har anledning att tro att det är ett brott mot säkerheten eller missbruk av hemsidan kan vi kräva att du ändrar dina lösenord eller stänga av ditt konto utan förvarning.
  3. Vår hemsidan kan innehålla länkar till och från andra webbplatser. Om du följer en länk till någon av dessa webbplatser, observera att dessa webbplatser har sina egna sekretesspolicy och att vi inte acceptera något ansvar för deras villkor. Kontrollera sådan policy innan du skickar någon information på dessa webbplatser.
  4. Kreditkort behandlas av en server med högsta möjliga säkerhet (se sektion 8 ovan).

Cookies

Vad är cookies?

Vi använder cookies för att anpassa gränssnittet med webbplatsen, och för att komma ihÃ¥g dig när du Ã¥tervänder till vÃ¥r webbplats. De är samlingar av data som lagras av din webbläsare pÃ¥ din dators hÃ¥rddisk för att identifiera dig och hjälper oss att hÃ¥lla reda pÃ¥ vad du har i din kundvagn. Din webbläsare kan ha en funktion för att stänga av cookies eller du kan ta bort dem om du vill. Vänligen notera att cookies inte kan skada din dator. Vi sparar inte personlig information sÃ¥som kreditkortsuppgifter, men vi använder krypterad information som samlats in frÃ¥n dem för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Till exempel sÃ¥ hjälper de oss att identifiera och lösa problem, eller för att fastställa relevanta produkter att visa dig när du surfar. Alla webbläsare är olika, sÃ¥ kontrollera “Hantera Cookies” informationen nedan för din webbläsare för att lära dig hur du ändrar inställningarna för cookies. Vi ger dig denna information som en del i vÃ¥r satsning att följa EU:s senaste e-Privacy lagstiftning, och att se till att vi är ärliga och tydliga om din integritet när du använder vÃ¥r hemsida.

Cookies som vi använder

Här är en lista över de viktigaste cookies vi använder och vad vi använder dem för:
Cookie Namn Syfte Mer Information
Google Analytics _utma _utmb _utmc _utmz test_cookie Dessa cookies används för att samla information om hur våra besökare använder hemsidan. Vi använder den informationen för att skapa rapporter som hjälper oss att förbättra TemplateCloud. Informationen är anonym, den inkluderar antalet besökare, hur besökarna hittade till hemsidan och vilka sidor de har klickat sig in på. Google Analytics privacy policy

Mer information om cookies

Om du vill lära dig mer om cookies och hur du hanterar dem, besök aboutcookies.org (öppnas i en ny webbläsare – notera att vi inte kan hÃ¥llas ansvariga för matrial som publicerats under externa hemsidor).

Tredje parts Cookies

När du besöker templatecloud.com kan du lägga märke till att vissa cookies inte har TemplateCloud som ursprungskälla. Om du går in på en sida som innehåller inbäddat material, från till exempel Google, så finns möjligheten att de sänder cookies från sin hemsida. Vi kontrollerar inte inställningarna av dessa cookies, så vi rekommenderar att du går in på den tredje partens hemsida för mer information om deras cookies och hur du kan hantera dem. Några av våra partners som kan använda cookies på templatecloud.com inkluderar:
Cookie Namn Syfte Mer Information
Twitter k pid Twitter ‘Tweet’-knapp. Twitter privacy policy
Google Kartor PREF NID Dessa är Google Kartors tredje parts cookies, som är unika identifierare för att tillåta trafikanalyser till Google. Google privacy policy
Facebook lsd reg_fb_gate datr reg_fb_ref wd Facebook ‘gilla’-knapp. Facebook privacy policy

VÃ¥rt ‘dela’-verktyg

Om du väljer att ‘dela’ templatecloud.com’s material med dina vänner i sociala medier – sÃ¥som Facebook och Twitter – kan de skicka cookies till dig. Vi kontrollerar inte inställningarna av dessa cookies, sÃ¥ var god att gÃ¥ in pÃ¥ tredje partens hemsida för mer information om deras cookies och hur du hanterar dem.

Hantera cookies

Om cookies inte är aktiverade på din dator, kommer det att innebära att din shopping upplevelse på vår hemsida kommer att begränsas till att utforska sidan, du kommer inte att kunna lägga varor i din varukorg och köpa dem.

Tillåta cookies

Om du inte är säker pÃ¥ vilken typ och version av webbläsare du använder för att ansluta till Internet: För PC: klicka pÃ¥ ‘Hjälp’ i toppen av din webbläsare och välj ‘om’. För Mac: klicka pÃ¥ Appelmenyn i din webbläsare och välj alternativet ‘om’.

Hur du kontrollerar att cookies är tillåtna på PC

Google Chrome
  •     Klicka pÃ¥ ‘Verktyg’ längst upp i webbläsaren och sedan ‘Välj’
  •     Klicka pÃ¥ ‘Under motorhuven’ och lokalisera ‘Privat’, klicka sedan pÃ¥ knappen för ‘innehÃ¥lls inställningar’
  •     Välj sedan ‘TillÃ¥t lokal data’
Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0
  •     Klicka pÃ¥ ‘Verktyg’ i övre delen av din webbläsare och välj ‘Internet Alternativ’, klicka sedan pÃ¥ ‘Privat’
  •     Försäkra dig om att dina inställningar är Medium eller lägre, detta tillÃ¥ter cookies i din webbläsare
  •     Inställningar pÃ¥ en högre nivÃ¥ än Medium kommer att blockera cookies
Mozilla Firefox
  •     Klicka pÃ¥ ‘Verktyg’ i övre delen av din webbläsare och välj ‘Alternativ’
  •     Klicka sedan pÃ¥ den Privata ikonen
  •     Klicka pÃ¥ Cookies, välj sedan ’tillÃ¥t användning av cookies’
Safari
  •     Klicka pÃ¥ kugghjulet i övre delen av din webbläsare och välj ‘Preferenser’
  •     Klicka pÃ¥ ‘Säkerhet’, se till att alternativet säger ‘Blockera tredjeparts- och annonserings cookies’.
  •     Klicka ‘Spara’

Hur du kontrollerar att cookies är tillåtna på Mac

Microsoft Internet Explorer 5.0, OSX
  •     Klicka pÃ¥ ‘Explorer’ i övre delen av din webbläsare och välj ‘Preferenser’
  •     Scrolla ner tills du ser ‘Cookies’ under Mottagna Filer
  •     Välj alternativet ‘FrÃ¥ga Aldrig’
Safari, OSX
  •     Klicka pÃ¥ ‘Safari’ i övre delen av din webbläsare och välj ‘Preferenser’
  •     Klicka pÃ¥ ‘Säkerhet’ och sedan ‘Acceptera cookies’
  •     Välj ‘Bara frÃ¥n sidor jag navigerar till’
Mozilla och Netscape på OSX
  •     Klicka pÃ¥ ‘Mozilla’ or ‘Netscape’ i övre delen av din webbläsare och välj ‘Preferenser’
  •     Scrolla ner tills du ser cookies under ‘Privat & Säkerhet’
  •     Välj ‘TillÃ¥t cookies för enbart denna hemsida’
Opera
  •     Klicka pÃ¥ ‘Menu’ i övre delen av din webbläsare och välj ‘Inställningar’
  •     Välj sedan ‘Preferenser’ och vidare till fliken ‘Avancerat’
  •     Välj alternativet ‘Acceptera cookies’

Alla andra webbläsare

Var god att konsultera dokumentation eller sök hjälp online.

Marknadsföring genom banners på andra hemsidor

Denna typ av reklam är utformad för att ge dig ett urval av produkter som bygger pÃ¥ vad du tittar pÃ¥ templatecloud.com. Annonserna kan belysa stilar och färger samt produkter frÃ¥n andra kategorier som bedöms relevanta för din webbhistorik. Tekniken bakom dessa annonser är baserad pÃ¥ cookies. Ta reda pÃ¥ mer om cookies, och varför och hur vi använder dem, via “Vad är cookiesâ? ovan.

Kommentarer eller frågor?

Vi tar gärna emot kommentarer och kontakta oss om du har några frågor.